Støvler

Enhver kvinde, sans for stil, eller med respekt for sig selv som kvinde, ejer et par støvler eller flere par endda. Det en robust sko som passer til almindelig dagligsdagsbrug, som skal holde til rigtig mange skridt og helst i alle slags terræn. Almindelige støvler, behøver ikke at være grimme og kedelige. Man kan få fede støvler som passer til ...

Enhver kvinde, sans for stil, eller med respekt for sig selv som kvinde, ejer et par støvler eller flere par endda. Det en robust sko som passer til almindelig dagligsdagsbrug, som skal holde til rigtig mange skridt og helst i alle slags terræn. Almindelige støvler, behøver ikke at være grimme og kedelige. Man kan få fede støvler som passer til de fleste outfits man har på. Omend det er til bare ben eller til bukseben. Udvalget er dertil også stort i variation af forskellige korte støvler. Find dine nye støvler nedenfor

[del]

Selvom man går med støvler til daglig, og føler sig komfortable i det, så kan man også sagtens finde et par flotte støvler, som kan bruges til fest. Valg af skotøj siger meget om ens stil og hvordan man kan lide at det ser ud. Her hos Likeshoes har vi et bredt sortiment af dame støvler, lige fra støvletter, som er en kort støvle, eller måske du er mere til støvler der har et højt saft eller måske hæl? Så skal du tjekke vores udvalg af høje støvler ud.

Vi elsker støvler med spil

Dermed ikke sagt at du ikke kan finde almindelige sorte støvler her hos Likeshoes, for det kan du. Farven sort er ganske populær, fordi det passer til alle andre farver, og man går aldrig galt i byen med et par sorte billige støvler. Men her hos Likeshoes, kan vi også godt lide støvler med lidt spræl. som pryder den enkle stil. Det kan være støvler med spænder, nitter eller glimmer. Vi har også støvler med hæl, hvis man mest er til højhælede støvler. Men det vigtigste er, at fodtøjet er komfortable at have på og at gå i. Det nytter ikke noget at man har et par sko, som man ikke kan have på en hel aften. 

Likeshoes.dk sætter dig i centrum

Vi er meget behjælpelige, hvis du er i tvivl om et produkt, eller eventuelt en størrelse. Derfor kan du finde de indvendige mål på alle vores sko, så du undgår besværet med at skulle sende retur. Vi gør ligeledes dig opmærksom på, hvis en bestemt slags sko er ualmindelig i størrelsen, da vi også er interesseret i at gøre købsoplevelsen bedst muligt for dig. Fragten er fra 29kr, som er en overkommenlig fragtpris, som alle hustande, uanset lønindkomst, kan være med på. Vi vil sørge alt hvad vi kan for at give dig den bedste service og give dig en rigtig god og tryg købsoplevelse. Vi svarer hurtigt på mails og vi sender ingen standards mails ud. 

More
Showing 1 - 15 of 28 items