Støvletter

Her hos Likeshoes finder du et håndplukket udvalg af støvletter til damer. Udvalget af forskellige modeller, udseende og priser er stort. Du finder alt lige fra støvletter med frynser til sort støvletter med hæl. Du kan med garanti finde et par som passer til din stil og dit behov. Priserne er i bunden, så du ikke behøver at vælte budgettet. Stø...

Her hos Likeshoes finder du et håndplukket udvalg af støvletter til damer. Udvalget af forskellige modeller, udseende og priser er stort. Du finder alt lige fra støvletter med frynser til sort støvletter med hæl. Du kan med garanti finde et par som passer til din stil og dit behov. Priserne er i bunden, så du ikke behøver at vælte budgettet. Støvlerne kan bruges til stort set alle lejligheder og i flere årstider, da man også kan få støvletter med fór i. 

[del]

Hvad er støvletter? 

Alle kender ordet støvler, men ikke alle er bekendt med ordet støvletter. Hvad er støvletter egentlig?

Definitionen på en støvlet er at den kun dækker 5-10cm over ankelknoen. Det er ret populært at have en lav støvle på til et par stramme leggings eller jeans, derfor er det let at finde det man søger, når man decideret kan have et udvalg at støvletter til kvinder. Støvletten behøver dog ikke at have lav hæl. Man kan også få støvletter med kilehæl, både med lidt lav og kort hæl. Det er en sko som kan bruges til stort set alle lejligheder, da man snildt kan have bare ben, nederdel eller jeans til et par støvletter. Derfor er skoens model så tidløs og alsidig. 

Stort udvalg af støvler online

Omend du er til neutrale farver, som sort og grå, så har vi også et udvalg af støvletter i andre farver og materialer. Alt for at sørge for at vi har et bredspektret sortiment. Her hos Likeshoes kan du vælge lige nøjagtig det par sko, som du kan lide, eller måske du fundet to favoritter. Du kan vælge lige nøjagtig det antal du vil, måske du også mangler et par sneakers, når du alligevel er igang, bestille dem, og prøve dem hjemme i dine vante omgivelser. Leveringen er fra kun 29kr, udregnes ud fra vægten, men kan også leveres direkte hjem til dig. Skulle du have spørgsmål til et eller flere produkter, er du altid velkommen til at tage kontakt til os, da vi rigtig gerne vil hjælpe dig til at finde dig den rigtige størrelse, eller lige det par som passer til dig. 

More