Sneakers

Hvis du også hører til dem der har en travl hverdag, uden at ville gå på kompromis med udseende og komfort, så ved du også hvor meget et par lækre sneakers betyder – og hvor mange forskellige outfits de kan gå sammen med.

Det er både til de unge, der dybest set ønsker at skille sig ud. Det er til kjolen, på en varm sommerdag hvor intet andet vir...

Hvis du også hører til dem der har en travl hverdag, uden at ville gå på kompromis med udseende og komfort, så ved du også hvor meget et par lækre sneakers betyder – og hvor mange forskellige outfits de kan gå sammen med.

Det er både til de unge, der dybest set ønsker at skille sig ud. Det er til kjolen, på en varm sommerdag hvor intet andet virker naturligt. Det er til fest og hverdag, fordi de er så alsidige. Det er det moderigtige valg, fordi der findes så mange farver, designs og modeller der skiller sig ud. Tjek vores udvalg her hos Likeshoes.

[del]

Sneakers på arbejde

Hvis du har et arbejde hvor dine fødder udsættes for en del, så kan udvalget af dame sneakers hjælpe dig med at finde en sko der yder den nødvendige komfort igennem en hel dag. Det vigtige består i at skoene sidder rigtig godt på foden, og samtidig kan ånde… også efter timers aktivitet.

Er du til traditionelle hvide sneakers, eller et par standard, billige dame kondisko, et par frække sorte, eller et par søde lyserøde – så er der bestemt muligheder at vælge imellem her hos os.

Der er mange faggrupper der går og står meget i løbet af en dag, og det kræver sit af de sko man vælger, hvor vi gerne vil være med at skabe lykke for dine fødder, også efter du kommer hjem.

Et bredt sortiment – noget for enhver smag

Her hos Likeshoes er det vigtigt for os at have et bredt sortiment, der skal være noget at vælge imellem, når nu det kun er fantasien der sætter grænser, og sneakers er så alsidige i brug.

Naturligvis skal der være noget varieret at vælge imellem, årstiderne skifter og garderoberne ligeså, om du ønsker dig et par Sasa sneakers med ekstra bling, eller et par nede på jorden Freija Fritidssko, så skal valget være dit. Om du bruger dem på arbejde, eller på at gå lange ture ved stranden med hunden – så skal det være holdbart, se godt ud, og kunne tåle noget slid og brug.

Sneakers – noget for alle

Sneakers til kvinder er et fantastisk koncept, der går hele verden rundt, hvem kender ikke nogen
der ejer mindst et par… hvor det mest fantastiske består i at de kan bruges på tværs af modemæssige præferencer, og uanset hvor høj man er, eller hvilken fodform man har.

De kendte går heller ikke af vejen for at hoppe i et par gummisko, således har både Scarlett Johansson og Rihanna flere gange fået taget billeder iført den populære skotype.
Og til sommeren, så her er der også muligheder for at være trendy under en tur på stranden eller i skoven. Tag også et kig på vores udvalg af
høje støvler til vinteren, stiletter til de festlige begivenheder eller måske sandaler til ferien.

Valget er dit, men der ligger helt sikkert et par smarte og trendy sneakers og venter på dig her hos os.

More