Wedges

Wedges adskiller sig fra traditionelle stiletter ved at være meget behagelige at have på og uden at have en spids hæl. Så vil du gerne væk fra stiletterne, så giver wedges dig en bedre støtte, men stadig samme kropsholdning og dermed kan du stadig bibeholde et feminine og elegante look, som den ekstra højde giver dig som kvinde. Se vores spænden...

Wedges adskiller sig fra traditionelle stiletter ved at være meget behagelige at have på og uden at have en spids hæl. Så vil du gerne væk fra stiletterne, så giver wedges dig en bedre støtte, men stadig samme kropsholdning og dermed kan du stadig bibeholde et feminine og elegante look, som den ekstra højde giver dig som kvinde. Se vores spændende udvalg af disse herunder.

[del]

Fordelen ved sko med kilehæl 

Den primære fordel ved denne type højhælede sko, er at de forlænger dine ben, samtidig med at de er komfortable at have på. Det gør dem meget alsidige i deres anvendelse. Du kan have dem på hele dagen uden at få vride om eller få ondt og dermed bruge dem til både hverdag og fest. 

Wedges er også en betegnelse for kilehæl. Det er stort set det samme, bare to forskellige udtryk. På grund af deres gode komfort er sådanne sandaler ideelle til kvinder, der normalt fravælger højhælede sko, fordi stiletter kan være ulidelige at have på en hel aften. Ligesom højhælede sko er denne type moderne og elegante, og således bibeholder du det stilfulde udtryk uden at gå på kompromis med komforten. Wedges er også perfekte til kvinder som gerne vil have lidt ekstra i højden - ikke blot ved særlige lejligheder, men også i det daglige. 

Hvad kan du kombinere en wedge med? 

Det gode ved disse sko er, at de kan kombineres med mange forskellige slags tøj for at ramme præcis det look du er ude efter. 

Om sommeren kan du fx kombinere dem med en løs kjole for et elegant, stilfuld og moderne udtryk. For et mere afslappet look kan de med fordel kombineres med et par jeans. 

I forhold til farvevalg er der flere muligheder. Bærer du en neutral overdel og underdel, kan du fx vælge wedges i en stærk farve som adskiller sig fra resten af din påklædning. På den måde skaber du opmærksomhed omkring dine sko. Du kan selvfølgelig også vælge en wedge i en neutral farve og dermed skabe et mere harmonisk udtryk.

Stort udvalg af Wedges

Der findes mange forskellige slags wedges. Hos Likeshoes.dk finder du bl.a. wedges sko, wedges sandaler og ikke mindst, wedges støvler. Det store udvalg sikrer at du er dækket ind året rundt - uanset om det er varmt, koldt eller et sted midtimellem. 

De findes også i mange forskellige stilarter. Både i et klassisk og tidsløst design såvel som modeller med et mere moderne og elegant udtryk. På den måde kan du skabe præcis det look du ønsker - uden at gå ned på komfort. Og alt dette, finder du lige her hos Likeshoes.dk.

Køb wedges hos Like Shoes 

Nedenfor kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af sko, støvler og sandaler med kilehæle og finde den variant som passer til lige netop din stil og dine præferencer. De mange stilarter vidner om at wedges er kommet for at blive. Her er tale om en sko du vil have gavn af i mange år fremover og som aldrig går af mode. Alle sandalerne med kilehæl her på siden kommer i et lækkert design og til fornuftige priser. 

Vil du gerne have lidt ekstra i højden, kan du også overveje høje sandaler eller høje støvler

More
Showing 1 - 15 of 23 items