Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:


Disse handelsbetingelser er gældende i forbindelse med internethandel med virksomheden:

Likeshoes.dk
Ingridsvej 70,
4070 Kirke Hyllinge
CVR nr: 32227791
Mail: [email protected]

Likeshoes ejes af Dressme

Levering

  • Levering til nærmeste posthus kost 29 kr. uanset hvor meget eller lidt du køber. 
  • Levering til hjemmet koster 45 kr. uanset hvor meget eller lidt du køber. 

Alle vores pakker bliver sendt med Postnord, og er fremme efter 1-2 hverdage. 

Bestillinger foretaget inden kl 15:00 man- fredag, pakkes og sendes (hvis muligt) samme dag. - Vi sender ikke ordrer afsted , lør- søn- og helligdage - Nogle dage kan være så travle, at vi ser os nødsaget til at udskyde pakningen til hverdagen efter, med forbehold, at vi stadig kan stå inde for 1-2 leveringsdage. Vi tager forbehold for varer der ikke er på lager eller ved forsinkelser, vil du blive kontaktet pr. registreret mailadresse.

Pakke uden omdeling

Ønsker du at få din pakke sendt til et udleveringssted, koster fragten fra 29kr. Du kan selv vælge hvilket posthus, eller pakkeboks, som pakken skal indleveres til. Det kan være nær dit hjem, arbejde eller forældre. Når pakken er fremme og klar til at blive afhentet, vil du modtaget en mail og/eller sms angående afhentning. 

Pakke med omdeling

Vi sender et Track and Trace-nummer til dig når forsendelsen er pakket og sendt. Med det nummer kan du følge med i hvor pakken befinder sig og du vil modtage din pakke hjem til døren. Medmindre du har en flexaftale, når du ikke er hjemme, kan du risikere at din pakke bliver leveret til det lokale posthus, og du vil modtage en note fra postbuddet i din postkasse. 

--

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Likeshoes.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, husk at oplyse dit ordrenr.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan benytte dig af vores vedlagte returlabel eller sende retur på anden vis. Du bærer risikoen for varen indtil vi har den i hænde, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand når du sender retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den egentlig i brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på kunne modtage dine penge retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Papir, pap mm, skal derfor sendes med retur. 

Æsken må IKKE benyttes som det yderste emballage! 

Årsagen til dette er, at æsken beskytter skoene og klistre, labels mm, ødelægger æsken, så den ikke kan bruges. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi den betaling vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Benyttes den vedlagte returlabel ikke, skal varen(e) sendes til:
Likeshoes
Ingridsvej 70,
4070 Kirke Hyllinge
Udfyld og vedlæg venligst den vedlagte returseddel. Dette vil øge processen af din returnering.

Hvis du undlader at hente din pakke på posthuset

Hvis du fortryder dit køb efter afsendelsen, eller i mens pakken ligger og venter på posthuset, samt hvis du nægter modtagelse af varen, skal du stadig skrive til os pr. mail, at du ønsker at returnere din vare. - Hvis du ønsker at lade pakken gå retur til os, eller ikke afhenter i tide vil vi opkræve et beløb på 79kr.

--

Reklamationsret

Når du handler hos Likeshoes.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.
Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Skulle du være så uheldig at modtage en fejlagtig vare, eller en vare med defekt, ect. SKAL du kontakte Likeshoes kundeservice inden du sender retur. Er reklamationen berettiget, vil vi sende dig en pakkelabel, som du kan bruge til sende varen retur.

Du kan også sende retur på anden vis. Bemærk dog, at vi kun refunderer (rimelige) omkostninger ifm. din returnering. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og benytter du dig ikke af vores returlabel, skal du sørge for at få en kvittering for afsendelse. I tilfældet, skal det indsendes til vores adresse:

Likeshoes
Ingridsvej 70,
4070 Kirke Hyllinge


Når du returnerer varen, bedes du vedlægge følgende:
- Returseddel
- Detaljeret beskrivelse af fejlen
- Registreringsnummer og kontonummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

--

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Likeshoes og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlig er Nanna Petersson, ejeren af Likeshoes.dk, samt tekniker Tim Petersson, og har, som de eneste, adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på [email protected]

--

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvende til [email protected] - Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for klageløsning
Nævnenes hus
Toldboden
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

--

Handels- og Leveringsbetingelserne er sidst opdateret d. 07.03.2019